Afspraak maken

Online afspraak maken

Zoek een datum en tijdstip naar jouw keuze en controleer de beschikbaarheid. Zodra je de afspraak hebt aangemaakt, ontvangen we beiden een e-mail ter bevestiging en is het door jou aangegeven blok in mijn agenda niet meer beschikbaar voor anderen.

Lukt het je niet om een plekje te vinden? Neem dan even contact op via info@e-motus.nl. Er is in overleg vaak wel wat mogelijk!

[bookly-form category_id="-1" hide="categories,staff_members"]

Kennismakingsgesprek

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek van circa 20 minuten kijk ik of ik je effectief kan helpen en of ik de beste persoon voor jou ben om je te helpen. Wanneer we samen een goed gevoel hebben over elkaar zal ik samen met jou de vorm van therapie, training of coaching doornemen en inplannen.

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.
Lees hier meer over onze privacy policy.