Liefdescoaching

Ik leer je (weer) openstellen en voelen!

Op unieke wijze begeleid ik mensen met de meest uiteenlopende problemen en of angsten (blokkades) in liefde en het gevoelsleven. Hiervoor maak ik gebruik van coachingsgesprekken en wanneer de emotionele blokkades / angsten te lang mee zijn gedragen pas ik EMDR toe om de emotionele lading eerst te verlichten. De blokkades komen namelijk uit het verleden.

Als Coach help ik je weer volledig open te stellen voor liefde. Op een veilige en respectvolle wijze laat ik je zien dat je angsten ongegrond zijn. Zelfkennis, zelfliefde, vertrouwen, openheid en autonomie zijn sleutelbegrippen voor succes in de liefde.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Een enkelvoudig onderwerp kunnen met 1 à 2 sessies verholpen worden.
De meeste mensen lopen tegen meerdere punten aan dan kunnen er meerdere sessies nodig zijn van 2 tot 4 sessies. Wanneer er behoefte is aan meer of minder sessies is dat mogelijk.
Voor een coaching zal niet langer dan 30 tot 90 minuten uitgetrokken worden. Dit stemmen we samen af naar behoefte en draagkracht.

Voor wie is liefdescoaching geschikt?

Heb je een vraag?

Kun je op deze website niet de informatie vinden die je zoekt? Bel ons dan direct voor een snelle reactie op je vraag.

Kennismakingsgesprek

Tijdens ons gratis kennismakingsgesprek van circa 20 minuten kijk ik of ik je effectief kan helpen en of ik de beste persoon voor jou ben om je te helpen. Wanneer we samen een goed gevoel hebben over elkaar zal ik samen met jou de vorm van therapie, training of coaching doornemen en inplannen.

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.
Lees hier meer over onze privacy policy.